D’entre els tresors amb que ens obsequia la nostra mar Mediterrània, el llagostí s’erigeix com a protagonista principal durant aquesta època de l’any.
El llagostí que es pesca a les nostres aigües té una fisiologia característica. Amb una cuirassa exterior brillant i amb taques blanques viu en aigües molt poc profundes, com la badia dels Alfacs, on l’aportació de nutrients del riu Ebre n’explica l’elevada concentració i la seva qualitat.
Valorat i reconegut arreu, arriba a les taules dels nostres restaurants amb una cuina de tota la vida i alhora innovadora que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les propostes més creatives, enginy dels membres del Col·lectiu Gastronòmic.
Enguany celebrem la setena edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí i hi participen 14 restaurants. Bitácora, Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Mesón del Mar, Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Tancat de Codorniu de les Cases; el Club de Tennis d’Alcanar-Platja i La Costa, d’Alcanar.
Comments