Del 7 de frebrer a l’1 de març els quatre municipis mariners de les Terres de l’Ebre, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre, durant les Jornades Gastronòmiques de la Galera.
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació.
Restaurants d’Alcanar i les Cases, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita us han preparat un seguit de deliciosos menús on la galera n’és la protagonista. Us resistireu a provar-ho?
Comments