El dissabte 28 de novembre, en el marc de les Jornades Gastronòmiques de la Clementina, actives fins al 20 de desembre, un grup d’instagramers influents d’arreu de Catalunya i els instagramers guanyadors del concurs Jornades de la Clementina, gaudiren d’una jornada ben taronja. Primer fent ecoturisme a La Calafa i, després, tastant la cuina de la clementina en 6 restaurants d’Alcanar i les Cases d’Alcanar.
La Calafa produeix clementines i alvocats ecològics i organitza diverses activitats ecoturístiques al llarg de l’any a la seua finca. L’Agustí i la Meritxell, propietaris de La Calafa, ens feren una visita guiada entre clementiners explicant-nos els secrets d’aquest conreu, després, havent collit les clementines, ens ensenyaren a fer melmelada ecològica de clementina, que per cet, ens quedà boníssima!
Un cop arribada l’hora de dinar els 12 instagramers anaren al Restaurant La Costa, Restaurant Can Manel, Restaurant Racó de Jesús, Restaurant Les Palmeres, Restaurant Mareny i el Restaurant El Nàutic Les Cases. Els restauradors els esperaven per deleitar-los amb el seu menú dissenyat exclusivament per les Jornades i ho van aconseguir…
Trobareu totes les fotografies que els nostres igers realitzaren a La Calafa i als restaurants al següent enllaç: #ClementinadAlcanar
També podeu fer un cop d’ull a la crònica que @pinapli realitzà en el seu bloc sobre la seua experiència a La Calafa i amb la Nuri del restaurant La Costa. Anar a la crònica.
Finalment, l’equip d’Alcanar Turisme, volem donar les gràcies a La Calafa, a Instagramers de l’Ebre, als restauradors i als 12 igers que amablement ens acompanyaren: @pinapli @marisolherreros, @jaumellf@eutyches33, @_zapa_, @montseferre, @javito80 @rhode2257, @rdeyza, @elfardelamola, @montsellibreria i @magye
Sense tots ells aquesta experiència no hagués estat possible!
Comments